iPrint Rotterdam | Logo ontwerp

LOGO ONTWERPLogo ontwerp van iPrint Rotterdam Het beeld van je onderneming begint bij het logo. Maar moet deze hip en strak zijn, speels of misschien wat meer luxe uitstralen? Samen gaan we op zoek naar het juiste ontwerp. Iets wat je aanspreekt maar zeker ook iets waar je doelgroep je mee associeert. De doelstellingen en filosofie van je onderneming vormen de basis voor het logo ontwerp die we gaan maken. Hoe beginnen en eindigen we?

We starten het ontwerpen van een nieuw logo met een algemeen gesprek. Hierin leren we elkaar kennen zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Op basis van uw wensen maken we een offerte. Wanneer deze offerte naar wens is volgt er vaak een vervolggesprek. Hierin moet naar voren komen waar uw onderneming voor staat en wat het moet uitstralen. Daarnaast wat uw wensen verder zijn. Heeft u ooit ergens een logo gezien die u aansprak? Laat ons dat dan weten, want aan de hand hiervan is de stijl die u mooi vindt goed af te leiden.

Hierna volgt de conceptfase. Hierin creëren we één of meerdere concepten. Deze kan naar wens zijn maar het kan ook wel eens voorkomen dat het nog niet helemaal naar uw zin is. Dat is niet erg want een logo moet gaan leven, bij ú passen en (als het goed is) nog jaren meegaan, dus u moet tevreden zijn. Na enkele revisie rondes waarin er concepten afvallen, samensmelten en/of bijgeschaafd worden blijft het definitieve logo ontwerp over. Hét logo wat je met trots gaat tonen aan anderen en de wereld.

De start van een nieuw logo ontwerp!

Bent u overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak om uw wensen door te spreken zodat u op basis daarvan een offerte kunt ontvangen! Wij staan voor u klaar en hebben zin om voor u aan de slag te gaan!

Hieronder diverse logo’s die wij voor een breed scala aan bedrijven hebben mogen ontwerpen. Dit kan naar uw smaak zijn maar als dit niet zo is wil dit natuurlijk niet zeggen dat we niet in uw stijl kunnen ontwerpen. Alle logo’s zijn op basis van de wensen van onze opdrachtgevers ontwikkeld.

iPrint Rotterdam
Spanjaardstraat 23
3025 TG Rotterdam
T (+31) 06 26 80 33 96
E info@iprintrotterdam.nl

© 2021 iPrint Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo